Indicators on beyazlatma diş lazer You Should Know

Wiki Article



İoffer diş beyazlığı diş hekimine giderek sağlanabilir. Ancak, son yıllarda piyasada çAlright çeşitli beyazlatma jelleri bulunur. Diş beyazlatma jellerinin kullanımında dikkatli olunması gerekir. Bu jelleri doğru kullanırsanız, dişlerinize şeffaflık, parlaklık ve beyazlık kazandırır. Beyazlatma jellerini kullanmadan önce diş hekiminize danışmalısınız.

Vita skalası kapsamında, diş renkleri four farklı kategoriye ayrılmaktadır. “A – B – C – D” olarak değişen diş tonları, kendi içlerinde al tonlara sahiptir.

Ancak yine de bu yöntemi uygulayacak olan kişilerin uygulamadan önce genel bir ağız ve diş sağlığı muayenesinden geçmelerinde fayda vardır.

Diş beyazlatma acılı bir işlem değildir. Beyazlatma işlemi sonrası dişlerde hassasiyet ya da soğuğa ve sıcağa karşı tepkime söz konusu olabilir ancak birkaç gün içinde bu hassasiyet gidecektir.

Diş beyazlatma işlemi uzman hekim tarafından yapıldığı taktirde, bu işlemin herhangi bir zararı yoktur. Sadece bazı kişilerde beyazlatma tedavisi sonrası kısa bir süre soğBritish isles sıcak hassasiyeti oluşabilmektedir.

Ancak klinikler kendi fiyatlandırma politikaları dahilinde diş beyazlatma fiyatları konusunda esnemeler yapabilmektedir. TDB’nin belirlediği fiyat tarifeleri şu şekildedir:

Diş macunu ile diş beyazlatma dişlerin sağlıklı bir şekilde beyazlamasını sağladığı gibi ağız hijyenine katkıda bulunan bir yöntemdir.

Neem yaprağı doğal anti bakteriyel ve antiseptik özelliklere sahip. Bundan dolayı diş beyazlatma ve ağzı temizleme konusunda oldukça iddialı.

Endodontik tedavi, dişte ağrı, şişme veya iltihap gibi belirtilerin görülmesi durumunda uygulanabilir ve dişin korunması ve kurtarılması amacıyla yapılan tedavilerdir. Tabloda belirtilen fiyatlar TDB’nin belirlediği taban tedavi fiyatlarıdır.

Dişler doğal yapısı gereği, onlara ne kadar iyi bakarsanız bakın zamanla doğal beyaz görünümlerini kaybedip sararmaya başlarlar. Özellikle insanlarla sık iletişim halinde olmanızı gerektiren bir işle meşgulseniz bu diş sararması sizin için ciddi bir difficulty haline gelecektir.

Dişlerinizdeki sarı lekeleri gidermek için one çay kaşığı karbonat ile yarım limon suyunu beyazlatma diş macunu karıştırın. Üzerine 2 damla zeytinyağı ilave edin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırmaya devam edin.

Profesyonel diş beyazlatma uygulaması için en uygun adaylar, dolgusuz, restorasyonsuz sağlıklı diş ve sağlıklı diş eti dokularına sahip olan kimseler diş beyazlatma için uygun adaylardır.

Bu işlemi, diş gelişimini tamamlayan her birey yaptırabilir. Tabi ki bunun için uzman bir hekimin karar vermesi ve tavsiyede bulunması gerekmektedir.

Tıpkı diş beyazlatma bandı gibi diş beyazlatma jeli de piyasada sıkça bulunur. Diş beyazlatma diş hekimi beyazlatma jelleri ile dişler belirli oranda beyazlarken aynı zamanda zarar da görebilir.

Report this wiki page