New Step by Step Map For diş beyazlatma fiyat

Wiki Article



Alkali olan karbonat, hafif aşındırıcı özelliklidir. Bu nedenle kullanım miktarına dikkat edilmelidir. Hazır karbonat içeren macun kullanabileceğiniz gibi kendiniz de evde karbonat ile macun hazırlayabilirsiniz.

Yukarıda Evde Doğal Diş Beyazlatma Yöntemlerinden bahsettik. Bunların yanı sıra dişteki sarı lekeleri geçirmek ve dişleri beyazlatmak için ipuçları:

Genel olarak diş beyazlatma uygulaması ya da diğer bir deyişle diş beyazlatma tedavisi 2 yöntem ile gerçekleştirilir.

Doktorunuzu Seçin Birbirinden deneyimli doktor kadromuz ve farklı uzmanlık alanları ile sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Internet sitemiz üzerinden doktorlarımızı inceleyebilir ve işlem yaptırmak istediğiniz diş hekiminizi seçebilirsiniz. 

Tecrübeli bir diş hekiminin ellerinde uygulanan bleaching işleminin dişlere zararı yoktur. Diş beyazlatma, hastanın dişlerinin dış yüzeyine yapılacak olan işlemi kapsayan bir tedavidir.

Sadece beyazlatma teknikleri mine tabakasında hafif bir yumuşamaya neden olabilir ancak bu etki geçicidir. Kısa zamanda ortadan kaybolduğu için dişin mine tabakasında kalıcı bir hasara yol açmadığını belirtebiliriz.

Diş gelişimi devam eden genç hastalarda beyazlatma uygulamalarının yapılabilmesi için diş gelişiminin tamamlanması beklenmelidir.

Bir başka kullanım şekli ise fesleğen yapraklarından elde ettiğiniz macundur. seven-8 adet taze fesleğen yaprağını macun kıvamına gelene kadar ezin. Macun kıvamını elde ettikten sonra 2 çay kaşığı kurutulmuş portakal kabuğu tozu ekleyin ve iyice karıştırın.

Beyazlatma işlemi sonrası kalıcılık kişinin diş yapısına bağlı olarak değişse de ortalama six ile 12 ay arası sürmektedir. Ağız ve diş bakımı düzenli olarak yapıldığında bu süre uzayabilir. two- Diş Beyazlatma Tedavi Süresi Ne Kadar?

Ağız bakımı: Doktorunuzun verdiği talimatlar doğrultusunda ağız bakımını düzenli olarak yapmalısınız.

Ancak, karbonatın aşındırıcı olduğunu unutmayın, bu nedenle sık sık kullanmaktan kaçının ve diş etlerinize zarar vermemek için nazikçe fırçalayın. İkinci yöntem ise limon suyu ve karbonat karışımının etkisidir. Limon suyu ve diş beyazlatma zararlı mı karbonatın karışımı, dişlerin beyazlamasını teşvik eden ve lekeleri çıkaran doğal asidik bir bileşiktir. Biraz limon suyu ile karbonatı karıştırarak macun kıvamına getirin ve dişlerinizi bu karışımla fileırçalayın. Limon suyunun asidik özellikleri nedeniyle, bu yöntemi sık sık kullanmamaya özen gösterin ve diş minesine zarar vermemek için dikkatli olun.

Diş diş beyazlatma fiyatları beyazlatma, dişlerin mine katmanında oluşan renk bozulmalarının giderilmesi için uygulanan tedavidir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertisementımı, e-posta adresimi ve Web-site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Evde ya da istediğiniz herhangi bir yerde kolaylıkla kullanabileceğiniz diş beyazlatıcı ürün çeşitleri, konforlu ve pratik bir kullanım sunar. Diş beyazlatıcı ürünler dişlerinizin daha sağlıklı ve beyaz olmasını sağlar. Dişlerinizdeki plağı gidermesinin yanı sıra ağız sağlığınızı korumaya da destek olur. Bununla birlikte dişlerinizin doğal beyazlığını kazanmasını sağlar. Gülümsemenizi iyileştirmeye gardenımcı olan bu ürünler sayesinde dişlerinizi ev konforunda kolaylıkla beyazlatabilirsiniz. Diş beyazlatmanın en temel faydalarından biri daha beyaz ve daha sağlıklı dişlere sahip olmaktır. Bu gibi estetik faydaların yanında diş beyazlatıcı ürünler sayesinde çürükler ve diş eti hastalığı gibi sorunlara neden olan bakterileri önleyebilirsiniz.

Report this wiki page